Az Inpark a magyar állami tulajdonú NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. cégcsoportjának márkaneve. Tevékenységének középpontjában hazai és nemzetközi piaci szereplők igényeinek megfelelő ipari ingatlanok fejlesztése, sztenderd, illetve egyedi ügyféligényekre szabott (built-to-suit) létesítmények megvalósítása áll.

 

Az Inpark az állam által ráruházott feladatkörrel, ám klasszikus ingatlanpiaci fejlesztőként működik. Projektjeit a lehető legnagyobb arányban piaci forrásokból finanszírozza. Az Inpark gyors, rugalmas, teljes körű ipariingatlan-megoldásokat nyújt ügyfelei számára szerte az országban. Az előkészítéstől a komplett tervezésen és kivitelezésen át a hosszú távú ingatlankezelésig valamennyi, az ipari létesítményekkel – logisztikai központok, gyártó- és raktárcsarnokok – kapcsolatos tevékenység egy kézben összpontosul.

 

Az Inpark szakértő csapata a hazai és nemzetközi ipari-ingatlan-piacon szerzett több évtizedes fejlesztési, értékesítési és projektvezetői tapasztalatot. Szakemberei szerteágazó tudásuknak köszönhetően kompetens, előremutató megoldásokkal segítik ügyfeleik elképzeléseinek megvalósítását.

 

inpark