Az Inpark a magyar állami tulajdonú NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. cégcsoportjának márkaneve. Tevékenységének középpontjában hazai és nemzetközi piaci szereplők igényeinek megfelelő ipari ingatlanok fejlesztése áll. Feladatai közé tartozik továbbá az országos iparipark-hálózat fejlesztése. Ennek érdekében portfóliója folyamatos bővítésére koncentrál, elsősorban sztenderd, illetve egyedi ügyféligényekre szabott (built-to-suit) létesítmények megvalósításával.

inpark

Az Inpark az állam által ráruházott feladatkörrel, ám klasszikus piaci szereplőként működik. Projektjei finanszírozása kapcsán elsődleges célja, hogy azokat a lehető legnagyobb arányban piaci forrásokból valósítsa meg.
Az Inpark gyors, rugalmas, teljes körű ipariingatlan-megoldásokat nyújt ügyfelei számára szerte az országban. Az előkészítéstől a komplett tervezésen és a kulcsrakész kivitelezésen át a hosszú távú ingatlankezelésig valamennyi, az ipari létesítményekkel – logisztikai központok, gyártó- és raktárcsarnokok – kapcsolatos tevékenység egy kézben összpontosul.
Az Inpark szakértő csapata a hazai és nemzetközi ipariingatlan-piacon szerzett több évtizedes fejlesztési és projektvezetési tapasztalatot. Szakemberei szerteágazó tudásuknak köszönhetően kompetens, előremutató megoldásokkal segítik ügyfeleik elképzeléseinek megvalósítását.