Célok, feladatok

Az Inpark az országos iparipark-hálózat kialakítását célként kitűzve méri fel a keresletet és tárja fel a fejlesztési területekben rejlő lehetőségeket. Így válik lehetővé, hogy rövid időn belül hatékony választ adjon a piaci szereplők részéről felmerülő igényekre.

 

Lokációk

A kialakítandó országos hálózat bázisát az elhelyezkedésük, adottságaik, közúti és vasúti kapcsolataik, illetve munkaerő-ellátottságuk alapján stratégiailag kiemelt jelentőségű települések alkotják. Az Inpark elsősorban a kormány Modern Városok Programjában szereplő megyei jogú városokban alakít ki ipari parkokat, de a bérlői igények függvényében további helyszíneken is indít fejlesztéseket.

 

Megvalósítás

Az átlagosan 20–100 hektáros földterületeken megvalósuló beruházások egyetlen nagy betelepülő vállalat igényeit is kiszolgálhatják, illetve alkalmasak kisebb, sztenderd kialakítású, költséghatékony épületek kialakítására is. A projektek általában 8–12 hónap alatt valósulhatnak meg.

 

ÁTADOTT FEJLESZTÉSEK

Helyszín Ügyfél Átadás Alapterület
Páty Kühne + Nagel Kft. 2017 23 000 m²

 

Folyamatban lévő beruházások

Jelenleg három helyszínen több mint 70 ezer négyzetméternyi csarnokterület fejlesztése van folyamatban.

orszagos terkep

 

További helyszínek

Az Inpark az Ön ipariingatlan-partnere – bárhol Magyarországon. Összesen több mint 740 hektárnyi területen dolgozunk iparipark-fejlesztés céljából hasznosítható telkek előkészítésén, többek között az alábbi városokban:

Békéscsaba, Dunaújváros, Érd, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szekszárd, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg

Az ipari parkok nemzeti hálózatából kiválasztjuk, megtervezzük, megépítjük, bérbe adjuk, üzemeltetjük az Önnek legmegfelelőbb ingatlant.

Miért is nem ismerkedne meg sztenderd és built-to-suit ajánlatainkkal, akár most?

 

Szakértő munkatársaink várják hívását.

Békéscsaba, Dunaújváros, Érd, Hatvan, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nyíregyháza, Szolnok:

Sallay Bernadett
üzletfejlesztési vezető
+36 70 330 4056
bernadett.sallay@inpark.hu

 

Kaposvár, Nagykanizsa, Páty, Pécs, Szekszárd, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg:

Szucsány György
üzletfejlesztési menedzser
+36 30 645 2122
gyorgy.szucsany@inpark.hu

 

Hossó Glória
junior üzletfejlesztési menedzser
+36 70 458 3547
gloria.hosso@inpark.hu